Docenten

 

Li-Wen Tai is oprichter en eigenaar van Chineesleren. Sinds 2005 geeft zij Chinese les in Nederland aan bedrijven, volwassenen en kinderen. Ook geeft zij regelmatig workshops.
Zij is een native speaker van Mandarijn Chinees, afkomstig uit Taiwan.
Zij is Bachelor of Business Administration in toerisme. Dit diploma heeft zij behaald aan de ShiHsin University in Taipei, Taiwan.
Door deze studie heeft zij een diepgaande kennis van de Chinese geschiedenis en cultuur. Tijdens haar studie gaf zij Chinese les aan kinderen.
Na haar studie werkte zij voor een internationaal handelsbedrijf, waarvoor zij ook geregeld naar China reisde. In deze functie heeft zij op beurzen vaak als tolk gefungeerd. In de avonduren gaf zij cursus Chinees aan buitenlanders in een cultureel centrum.
Sinds 2001 is zij woonachtig in Nederland. In 2003 heeft zij het staatsexamen NT2, programma II gehaald.

   

 

 

Grace Hsu is even als Li-Wen Tai afkomstig uit Taiwan, waar zij werkzaam is geweest als muziekpedagoge.
Aan de Fu-Ren Universiteit in Taiwan heeft zij de opleiding gedaan tot Bachelor of Fine Arts. Vervolgens heeft zij de opleiding Muziek gedaan aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met als hoofdvak piano.
Ook heeft zij de opleiding voor docent Chinees gedaan aan het Chinese Language Center van de Tamkang Universiteit in Taipei.
Sinds haar komst in Nederland is als freelance docente en vertaalster werkzaam bij Chinees leren.